Liedet

Onko sinulla hakusessa perinteinen sähkö- tai puuliesi? Etsitkö kotisi keittiöön, kesämökille tai kenties muuhun tilaan ripauksen vanhanajan klassista maalaisromantiikkaa, integroituna nykypäivän teknologiaan? Samalla vieden herkkuruokien valmistamisen ja ihanien leivosten leipomisen uusille leveleille? Esse Skandinavialta löytyy kattava valikoima täynnä toinen toistaan tunnelmallisempia ja ihastuttavampia ratkaisuja, jotka valloittavat monipuolisuudellaan. Huippukokkien ylistämät ja suosittelemat Esse Skandinavian Iso-Britanniassa valmistamat liedet yhdistävät historian havinan moderniin nykyaikaan ja teknologiseen kehitykseen. Essen puu- & sähköliesi valikoimasta löydät juuri sinun kotiisi, kesämökille tai muuhunkin tilaan todellisen katseenvangitsijan, joka loistaa myös käytännöllisyydellään ja tarjoaa tietenkin ne mielettömät ruoanlaitto mahdollisuudet sekä isoille, että pienille porukoille. Valmista siis ruaat ja leivokset entistäkin herkullisemmin tuoden prosessiin satumaista nostalgiaa. Grillaa kesäillassa tai istu muuten vaan nautiskelemassa terassilla ulkokäyttöönkin soveltuvan puuhellan ympärillä. Nauti lieden tuomasta ihanasta lämmöstä sillä Essen puuliesi ajaa asiansa täysin myös lämmittäjänä. Esse Skandinavian puuhellat, sähköhellat ja liedet soveltuvat terassille, saunatilaan, sekä keittiöön, tuoden sydämen tilaan kuin tilaan.

Meiltä löytyviä puu- ja sähköliesiä on saatavana eri näköisinä ja kokoisina, lukuisilla eri värivaihtoehdoilla sekä ominaisuuksilla varustettuna. Valikoimamme soveltuu monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin, tiloihin ja talouksiin. Esse Skandinavian valikoimasta löydät haluamasi puulieden tai sähkölieden erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tuotteemme ovat lisäksi huippukestäviä. Huippukokkien ja ruoka-alan ammattilaisten ylistämiä yksityiskohtia Essen uuneissa ovat muun muassa useamman uunin arsenaliini yhdessä, jotka kaikki voivat säilyttää eri lämpötiloja. Valtava yli 100 litran keittotilavuus, verraton monipuolisuus, napsautuslukitus ja muuta. Käytännöllisyyttä edesauttaa myös se, että tilankäytön kannalta Esse skandinavian puuhellat ovat edistyksellisiä. Osassa puuhelloissa on tilaa jopa kuudelle kattilalle ja kokonainen paisti mahtuu paistouuniin kätevästi. Hellaa voit käyttää myös aamukahvin valmistukseen kun taas tulipesät ovat täydellisiä vaikka vaahtokarkkien grillailuun. Leivät eivät myöskään ole olleet aikoihin rapeampia, mitä Esse Skandinavian ironheartin lämmöstä tulleena. Ei siis ihme, että Esse Skandinavia on erityisen kysytty etenkin ruokapiireissä.

Tutustu monipuolisiin puuliesiin, puuhelloihin ja sähköliesiin kattavasta valikoimasta ja ihastu tuotteisiimme välittömästi. Mikäli sinulla tulee kysyttävää liittyen tuotteisiin tai olet kiinnostunut kuulemaan lisää. Olethan yhteydessä meihin kaikissa kysymyksissä!

Rekisteröidy uutiskirjeisiin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.